Mrt

Şubat ayı "Örnek Öğrenci"lerimize belgelerini törenle verdik. Emeği geçen okul rehber öğretmenimiz Ümmügül GERÇİK'e teşekkür ederiz.

Mrt

3-C sınıfımızın "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında gerçekleştirdikleri deyimler etkinliğinden kareler. Sınıf öğretmeni Naime ÇAVUŞ'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen "KARAGÖZ HACİVAT" gösterisinde öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Şbt

İstanbul'da yapılan futbol turnuvasında ikinci olan Bursaspor altyapısında oynayan öğrencimiz Ali Mirza ÇELİKER'e başarısından dolayı okul olarak madalyasını verdik. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

Şbt

3-B sınıfı geleneksel veli-öğretmen kahvaltısı Hünkar Köşkü'nde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz dönemin değerlendirmesi yapıldı ve 2. dönemin daha verimli geçirilmesi için dilek ve temennilerde bulunuldu. Emeği geçen sınıf öğretmenimiz Murat Akın KOÇ'a teşekkür ederiz.

Şbt

Rehberlik Servisimizin başlattığı "Aile Okulu"nu başarıyla tamamlayan velilerimizle sertifika törenimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan velilerimize ve okul psikolojik danışmanı Ümmügül GERÇİK'e teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Ayşe AY "Öğretmenler Odası Buluşmaları"na katılarak okul öncesi eğitimi ile ilgili sorunlarını Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN'e iletmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda bahçe düzenleme ve genişletme çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarda öncülük eden okul müdürümüz Arif SAVAŞ'a teşekkür ederiz.

Şbt

İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince okulumuzda Sağlıklı Beslenme ile ilgili bilgiler verildi. Okulumuzun Youtube kanalı için canlı yayın yapan özel eğitim öğretmenimiz Kübra İşleyen'e teşekkür ederiz.

Ock

Ocak ayı "Örnek Öğrencilerimi"ze belgelerini verdik. Öğrencilerimizi rebrik ediyoruz, emeği geçen rehber öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Ock

3-C sınıfımız öğrencileri ile Setbaşı Halk Kütüphanesi'ne gezi düzenledik. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi'nde başarılı olan öğrencilerimize ödüllerini verdik. emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

Ock

İngilizce dersinde daha aktif olan öğrencilerimize belgelerini verdik. Emeği geçen öğretmenimiz Betül ELDEMİR'e teşekkür eder, öğrencilerimizi de tebrik  ederiz.

Ock

En çok kitap okuyan öğrencilerimize belgelerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

2., 3. ve 4. sınıflarımız Ulucami ve Hanlar Bölgesi'ne gezi düzenlediler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve gezide rehberlik eden Okul Aile Birliği başkanımız Bünyamin GEZER'e teşekkür ederiz.