Mrt

Pınarbaşı Şehitliğine ziyarette bulunduk ve şehitlerimize dua ederek mezarlarına karanfil bıraktık. Ruhları şad olsun vatan size minnettardır. Sonrasında da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz vatan size minnettardır. Bu anlamlı geziyi organize eden okul müdürümüz Arif SAVAŞ'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız için emeklerini esirgemeyen velilerimiz Sinem KIRAT, Dilek BALIKÇI ve Mustafa KAHRAMAN'a ve programda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul rehberlik servisimizin başlatıığı "Değerler Eğitimi" çalışmaları sürüyor. 1-A sınıfı uygulayıcı öğretmenimiz Güneş ERGEN'E emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin severek katıldığı basketbol çalışmalarımız. Basketbol öğretmenimiz Arif BİNGÖL'e emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize "Mahremiyet Eğitimi" verildi. Okul psikolojik danışmanı Ümmügül GERÇİK'e teşekkür ederiz.

Mrt

Piyano dalında başarıyla çalışmalarını sürdüren 4-A sınıfı öğrencimiz Ayşe Hira KAHVECİ ve 2-B sınıfı öğrencimiz Mina İkra KAHVECİ'ye ödüllerini törenle verdik. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

4-B sınıfı öğrencimiz Tuğsem TOZAN İstanbul'da verdiği piyano resitaliyle okulumuzun gurur kaynağı olmuştur. Başarılı öğrencimize madalyasını okul müdürümüz Arif SAVAŞ törenle takdim etti. Öğrencimizin başarılarının daim olmasını diliyor ve kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

Rehberlik Servisimizin başlattığı "Değerler Eğitimi" kapsamında Anasınıfı B şubemiz sevgi konulu bileklikler yaparak sevdikleri birine hediye ettiler. Yemek seçmeme ile ilgili sağlıklı beslenme tabağı yapıldı. Emeği geçen Elif UZMAN AKÇİL'e teşekkür ederiz.

Mrt

3-C sınıfımız İstiklal Marşı'nın kabülünün yıl dönümü için pano çalışması yaptılar. Sınıf öğretmeni NAime ÇAVUŞ ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal MArşı'nın kabülü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Töreni hazırlayan İngilizce öğretmeni Betül ELDEMİR'e, törende emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Emeği geçen Hüsmen Özyılmaz ve İrem Kantar öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

3-C sınıfı Yaşam Kültürü Müzesi'ne gezi düzenlediler. Sınıf öğretmenimiz Naime ÇAVUŞ'a teşekkür ederiz.

Mrt

4-B, 4-A ve 3-B sınıflarımız Kitap Fuarı'na gezi düzenlediler. Emeği geçen öğretmenlerimiz İrem KANTAR, Murat Akın KOÇ ve Zahide ŞİMŞEK'e teşekkür ederiz.

Mrt

3-C sınıfı öğrencileri Yeşilay Haftası etkinliklerinde öğrendiklerini okuldaki arkadaşlarıyla paylaştılar. Sınıf öğretmenimiz Naime ÇAVUŞ'a ve öğrencilerine emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun bahçe temizliğini yapan öğretmen ve öğrencilerimize, okul aile birliği yönetimine ayrıca her zaman yanımızda olan Reyhan Mahallesi muhtarı sayın Aykut ÖZKAN'a teşekkür ediyoruz.