Ara

Dünyamızın Hareketleri Sergisi. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Sağlıklı Besleniyorum.

Ara

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü programı için emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Eylül ayı Örnek Öğrencilerimize belgelerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

İlköğretim Haftası kutlama törenimiz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

4-B sınıfı atık malzemelerden kuş evi yaptılar. Sınıf öğretmeni ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Dünya engelliler Haftası kapsamında bu güzel panoyu hazırlayan 2-C sınıfı öğretmeni ve öğrencilerine teşekkür ederiz. "TEK ENGEL YÜREKLERDEDİR"

Ara

1-A sınıfımızın çalışmalarından kareler. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzdaki öğrencilere yaptıkları katkılardan dolayı 3/B sınıfı velilerimize ve sınıf öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

İnsan Hakları Haftası Panomuz. Velimize emeği için teşekkür ederiz.

Ara

Dünya Engelliler Günü programı için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.