Reşitpaşa İlkokulu

Tuzpazarı Mahallesi, İsmail Hakkı Caddesi, No11 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak.
Misyon
Okulumuz öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirerek, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metodları, teknolojiyi kullanarak onları eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden bir birey haline getirmek için kendi imkanları doğrultusunda çalışmayı ilke edinen bir okul olma yolundadır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler
İLKOKUL SINIFLARI; SABAH 09:10 ÖĞLEN ARASI: 12:35-13:15 ÇIKIŞ :14:50 ANASINIFI SABAH GİRİŞ: 08:00 SABAH ÇIKIŞ: 12:50 ÖĞLEN GİRİŞ : 13:00 ÖĞLEN ÇIKIŞ: 17:50
Ulaşım
FOMARA MEYDANI VE HAŞİM İŞCANDAN GEÇEN TÜM BELEDİYE OTOBÜSLERİ DURAKLARI OKULUMUZA YAKINDIR.METRO İLE GELİNDİĞİNDE ŞEHREKÜSTÜ İSTASYONUNDA İNİP HAŞİM İŞCAN CADDESİNDEN REYHAN MAHALLESİNE ÇIKAN YOLDAN ULAŞILABİLİR.CUMHURİYET CADDESİNDEKİ TRAMVAYDAN PAZAR KAVŞAĞINDA İNEREK DE OKULUMUZA KOLAYCA ULAŞILABİLİNİR.
Yerleşim Yeri
BURSA´NIN DÜN VE BUGÜN EN MERKEZİ YERLERİ OLAN OSMANGAZİ HEYKEL, ATATÜRK CADDESİ, CUMHURİYET CADDESİ, HAŞİM İŞCAN CADDESİ VE FOMARA GİBİ NOKTALARIN ORTASINDA BULUNMAKTADIR.
İL MERKEZİNDE, HAŞİM İŞCAN İLE CUMHURİYET CADDESİ ARASINDA.